Magical friends pop up slider card

Today I want to show you this pop up slider card with place for a giftcard. Bear in mind that this is my first ever pop up slider card – so there might be an easier way to do things, haha. I used the Magical Friends stampset from MFT stamps along with dies from Lawn Fawn.

Dagens kort er dette pop up slider kort, hvor der inde i pop up delen nemt kan placeres et gavekort. Det er mit første af denne slags kort, men næppe mit sidste – det er da en vild personlig måde at overrække et gavekort på.

Materials:

  • Magical Friends stampset from MFT stamps
  • Grassy edges stencil from MFT stamps
  • Cloud stencil from MFT stamps
  • Stitched rectangle dies from Lawn Fawn
  • Distress ink
  • Copics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *