CAS – Happy birthday Mr. Tough Guy

Denne uges udfordring hos CASology er “Fit”.  Denne gang har jeg virkelig forsøgt at holde det mere simpelt (og mere hvidt) efter sidste uges farvelade.

Baggrunden har jeg lavet med en ramme die. Der er jo ingen, der siger, at hele rammen skal være på papiret. Det var lidt af et puslespil og på bagsiden er de mange stykker sat godt sammen med washitape for at holde den samlet, så de kunne sættes på kortet samtidig – det var i høj grad et spørgsmål om at få det til at fit’e – get it? Haha

Så har jeg vist ikke mere dårlig humor jeg skal af med, haha. For at give kortet lidt spil er vægtløfteren løftet op på skumtape. Så ser man heller ikke så tydeligt, at baggrunden og papiret han er farvelagt på er to forskellige nuancer af hvid, hvilket er en ting, der kan irritere mig grænseløst – også selv om forskellen er så lille, at andre kun ser det, hvis det bliver påpeget.

I have made this card for this week’s CASology challenge ‘Fit’. No doubt that the strong man must be fit, lifting that heavy weight. The background was a puzzle – it was a bit of a challenge to get the pieces to ‘fit’ – get it? Haha.

Materialer:

  • Sætning og figur: Tough Guy fra Avery Elle. Manden er farvelagt med copics, mens sætningen er stemplet med rød sværte fra Lawn Fawn
  • Baggrund: Stitched Rectangle Frames fra Lawn Fawn

9 Comments

  1. This is a fantastic card! Love masculine cards like this, clean and simple with a bright pop of color. And you background is super cleaver!! Thanks for playing along with us at CASology!

  2. Hey Vibe!! I love your muscle man. Super cute. The texture behind him is great as well. Nicely done. Thank you for playing along with CASology this week.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.