Dream big – Space bears

Jeg har startet flere gange på dette indlæg og taget mig selv i at stirre på en blank skærm. Og det er ikke fordi jeg har noget særligt dybtfølt at sige. Nogle gange skal det åbenbart bare tage længere tid at skrive indlægget end at lave kortet, haha.

Jeg har længe haft lyst til at lave et kort med en galakse baggrund, men når jeg har kigget på min samling af distress inks er modet gået fra mig. Jeg har nemlig ikke så mange mørke distress inks, som ellers ville være det oplagte valg. Det problem har mit shoppegen dog løst efterfølgende, haha. Hvis I er interesseret i at gøre mig kunsten efter, så har jeg brugt Stormy Sky med små områder af Squeezed Lemonade og Cracked Pistacio.

I have wanted to make a galaxy background for quite a while, but I didn’t feel I had the right colors of Distress ink to do so. I tried anyway and I’m pleased with the result. I used Stormy Sky, Squeezed Lemonade and Cracked Pistacio.

Materialer

  • Figurer: Space Bears af Mama Elephant, farvelagt med copics, hvid gel pen og wink of stella
  • Sætning: Space Bears af Mama Elephant, heat embossed med hvidt embossing pulver fra wow
  • Baggrund: Distress ink på Paint On papir

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *