Astronaut birthday

Mit shoppe-gen har sørget for at jeg fik nogle flere distress inks på lager, så jeg nemmere kunne lave galakse baggrunde. Samtidig fik jeg også smuglet de søde små astronauter med i kurven – de hører jo ligesom til i en galakse ikke? De har været på min ønskeseddel siden jeg så dem første gang.

Kortet er inspireret af ugens sketch challenge hos MFT stamps. Galaksen blev noget mørk i det, men øvelse gør mester. Rammen består af 4 røde rammer og en hvid, som er sat på en lille smule forskudt så det røde titter frem. Jeg skulle have stemplet sætningen længere nede på kortet. Det er som om rammerne lidt skygger for den. Men det opdagede jeg selvfølgelig først for sent.

This card is inspired by this week’s sketch challenge from MFT stamps. The little astronaut is from a new stamp set – well it is not really new, but it is new in my stash. My galaxy background got a little dark – but practice makes perfect, I guess, haha.

Materialer:

  • Astronaut: BB Space Explorer fra MFT stamps, farvelagt med copics og hvid gel pen
  • Sætning: BB Beary Special Birthday fra MFT stamps
  • Ramme: Stitched Rectangle Frames fra Lawn Fawn

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *