Make a wish – pull tab slider card

Jeg håber, I alle nyder påskeferien. Jeg synes i al fald det er skønt med nogle dage hjemme uden de store planer – og alligevel har dagene budt på dejlige oplevelser sammen i den lille familie. Jeg lykkedes mig endda også at finde lidt kreatid i dag, hvor jeg for første gang forsøgte mig med et pull tab slider card. Jeg har med vilje holdt designet enkelt, da jeg lige skulle gennemskue teknikken. Ideen er, at når man trækker i strimlen, stiger luftballonen til vejrs – og på den måde bliver kortet interaktivt. Luftballonen er i øvrigt ny. Jeg valgte det stempelsæt (og et andet sæt) som præmie, da jeg vandt en challenge hos Krumspring med dette kort.


My first attempt in making a pull tab slider card. I kept the design fairly simple – I just wanted to try the technique. I wish you all a happy easter.

Materialer:

  • Luftballon – Adventures ahead fra Krumspring. Heatembossed med sølv embossing pulver fra Wow på akvarel papir og derefter farvelagt med distress ink
  • Kanin – Hello Baby fra Lawn Fawn, farvelagt med copics
  • Make a Wish – Party Animals fra Lawn Fawn heat embossed med sølv embossing pulver fra Wow
  • Græs – akvarel papir med distress ink. Kanten er lavet med die fra Lawn Fawn
  • Himmel – akvarel papir med distress ink. Det er svært at se på billederne men jeg har stemplet en sky med hvid pigment sværte fra Hero arts oven på. Skyen kommer også fra Hello Baby fra Lawn Fawn.

-Vibe

2 Comments

  1. wicked clever card! I just love how the hot air balloon floats up into the air! thank you so much for joining us at the Lawn Fawnatics Challenge Blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *