5 kort på 5 dage – peek-a-boo card

Simpelt, let og lækkert – det kommer næppe bag på nogen, at det er undertegnede, der står bag kortet her, haha. Nogen vil måske sige kedeligt og hvidt, og det har de i og for sig også ret i, da det her er den sikre sti, jeg betræder med 120% sikkerhed. Dog vil jeg dog påpege, at det er første gang, jeg har lavet et peek-a-boo kort – så lidt anderledes er det da.

Det er nok den mest simple form for peek-a-boo kort, der findes, så det er ikke fordi jeg lever on the wild side. Det er bare en cirkel skåret ud af forsiden, som giver et kig til indersiden af kortet – simpelt men en fin detalje.

Hvis man ellers fatter sig i korthed, så er der næsten også plads til at skrive inden i kortet. Den begrænsede plads er perfekt til os, der ikke kan finde på meget mere at skrive end tillykke.

Materialer:

  • Circle die eller en sikker hånd til at skære hullet med
  • Sætning: Up and away af Mama Elephant, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts, på akvarel papir, der er farvelagt med Distress Ink
  • Hund: Playful pups af Mama Elephant, farvelagt med Copics
  • Cirkel i baggrunden: Colourful Christmas Vibe, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts, farvelagt med Distress Ink

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *