Birthday card for grandpa

I’m really really exited about this card! It is my first attempt ever to replica a real place on a card. I know you have absolutely no clue to where in the world this is, but this is the view from the beach, or rather from a hilltop over the beach at my parents cottage. We celebrated my dad birthday there, so of course it had to be a scene from here.

Jeg er rimelig vild med det her kort – i en sådan grad at jeg overvejede at beholde det selv, haha. Jeg har lavet det til min fars fødselsdag. Og det er første gang jeg har prøvet at farvelægge noget “rigtigt” i baggrunden på denne måde – altså et sted som virkelig findes. Det er udsigten ved stranden ved mine forældres sommerhus – og de kunne genkende det. Vi fejrede fødselsdagen i sommerhuset, så det var ret oplagt at det skulle være en scene derovre fra. Min datter er endnu ikke stor nok til at styrte af sted, men giv det et par år, så er hun alle vegne ligesom min dreng og morfar får sin sag for, haha.

Materials:

  • Old friends – stamp set from MFT stamps
  • Adorable adventures – stamp set from MFT stamps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *