No line coloring with Three Scoops Surprise kit


Today I want to share with you a little no line coloring scene with the surprise kit 12 from Three Scoops. I have recently become quite fond of the no line coloring tecnique. I remember a few years back when I thought it was the most impossible thing ever. I guess practice makes perfect

I dag vil jeg dele dette no line coloring kort med jer. Det er en lille spa scene med en af de søde flodheste fra Three Scoops surprisepakke 12. Jeg er virkelig vild med det stempelsæt! De flodheste er da bare for nuttede! Jeg er her for nyligt blevet ret vild med no line coloring. Jeg har altid syntes at det var noget af det smukkeste og jeg elsker effekten – at det ser 100% håndtegnet ud. Tidligere har jeg bare syntes at det var virkeligt svært at mestre og derfor givet op. Men åbenbart gør øvelse mester. Forstå mig ret – jeg synes stadig det er svært, men nu bliver resultatet tåleligt ;)

Materials:

  • Surprise kit 12 stampset from Three Scoops
  • Copics
  • Ink on 3 – fadeout ink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *