Unicorn birthday card for Caia

Tomorrow we are celebrating Caia’s birthday, and she loves unicorns – so what else to do than to make her a unicorn birthday card. I have used two of the mini stamp sets from Lawn Fawn with unicorns. I mirrorred/flipped one of them using my mini water media mat from Waffle Flower. It is not very often I flip my stamps, so I’m a bit out of practice, but it turned out fine.

I morgen er vi inviteret til fødselsdag hos Caia som bliver 4 år. Og hun er – og især hendes mor måske, haha – vild med enhjørninge. Så jeg har været en tur i gemmerne og fundet to af de helt små sæt fra Lawn Fawn med enhjørninger. Den ene spejlvendte jeg med hjælp af min mini water media mat fra Waffle Flower, så jeg fik tre forskellige enhjørninger jeg kunne bruge på kortet. De er farvelagt med copics og er pyntet både med wink of stella og white blizzard nuvo glitter drops. Jeg tænker ikke at man må gå ned på glitter og glimmer til en 4 årig pige, haha.

Materials:

  • Winter Unicorn from Lawn Fawn
  • A little sparkle from Lawn Fawn
  • Alder er kun et tal from Three Scoops (gifted)
  • Whimsy Alpha from Wplus9
  • Cloud stencil from MFT stamps
  • Distress inks – shaded lilac and blueprint sketch
  • Copics
  • Wink of Stella
  • Nuvo Glitter Drops in white blizzard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.