Three Scoops surprise kit – Peacock and a copic background

So today is the day! The release of Three Scoops surprise kit #8! And it is simply adorable. I have been waiting impatiently to show you all the cards I have created with this kit, and I can’t wait to see what all the other amazing designteam members have made – so make sure to follow along on the Three Scoops blog! And to celebrate I have tried something new – a video of my copic coloring. Bear in mind that there’s a first for everything, so this video is far from perfect, haha.

Så kom dagen endelig hvor indholdet af Three Scoops surprisepakke nr 8 bliver offentliggjort! Jeg har sådan glædet mig. Det er uden tvivl et af mine favorit stempelsæt. Jeg glæder mig både til at vise jer, hvad jeg har fået lavet med det, men jeg glæder mig om muligt endnu mere til at se hvad de andre på designteamet har fået lavet. I kan følge med ovre på Three Scoops bloggen, hvor der den næste uges tid dagligt vil komme nye indlæg. Og for at fejre det lidt ekstra, har jeg lavet en video – lidt nervepirrende for jeg er langt fra et teknisk vidunder, så bær over med mig.

Materials:

  • Three Scoops Surprise kit #8
  • Copic markers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.