Secret santa, ho ho ho – Christmas in June #1

Is it too early to make Christmas cards? Yes, would most people probably say. And I some what agree, but I have a few (ahem, a lot) Christmas stamp sets and I hardly never use them, since I don’t mail any Christmas cards. When I do use them, I use them for last-minut gift tags – and last minut anything doesn’t get my creative mojo flowing. So, here we are. It’s June, and there absolutely no last minute pressure – in other words, perfect conditions to do Christmas cards!

On this card I have used the adorable Secret Santa stampset from MFT stamps and colored a copics background scene, with the two kids sneaking around at night looking for presents.

Jul i juni – enten er jeg i rigtig god tid eller også er jeg håbløst bagud. Vælger at tro på det første. Jeg sender ikke julekort, så jeg laver dem kun sjældent. Og det er virkelig ærgerligt for jeg har på en eller anden måde få samlet mig en rimelig beholdning af julestempler og jeg bruger dem ikke rigtig – kun til til og fra kort.

Synes man det er helt håbløst at jule mens sommersolen bager, så fortvivl ej – helt solstik jeg har ikke fået, så når ugen er omme, er julen også slut for nu herinde.

Materials:

  • Secret santa stampset from MFT stamps
  • Copic markers
  • White gel pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.