Oh what fun – Christmas in June #2

Another Christmas card! Don’t worry, by the end of the week everything is back to normal, haha. I can’t take any credit for this card – it is heavily inspired by a watercolored card by Sandy Allnock. I actually did mine during a live on Facebook. So here’s a shorter, sped up version of my coloring.

Endnu et julekort, men denne gang ikke et jeg selv kan tage æren for, selvom det dog er mig, der har lavet det. Scenen i baggrunden er kraftigt inspireret af dette kort fra Sandy Allnock. Hun er – skulle I være i tvivl – et af mine helt store idoler. Jeg lavede kortet i en live udsendelse i Facebook gruppen “Gruppe for Stamps are Forever – Online Scrapklub”, så derfor er der her en hurtig, lille video. Vil I se farvelægningen i real tid, så find endelig gruppen på Facebook – det er en super hyggelig gruppe med plads til alle.

Materials:

  • Oh what fun stampset from Lawn Fawn
  • Copics
  • White gel pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.