Copic coloring on craft – Christmas in June #3

This is my third and final Christmas card for now. On this card I colored with copics on craft cardstock or rather on Neenah dessert storm. I like the craft colored cardstock for a winter scene. I used a grey dye ink from Lawn Fawn to stamp with. To accenturate the details I used white and black colored pencils and a white gel pen. There is a short video of my coloring below.

Mit sidste julekort i denne omgang, og så er det tilbage til sommeren. Jeg har en lille video til jer i dag af min farvelægning af denne lille søde nisse. Stemplet er et gammelt unmounted stempel fra Panduro Hobby

Materials:

  • Old unmounted stamp from Panduro Hobby
  • Lawn Fawn Hippo dye ink
  • Copics
  • Faber Castell Polychromos colored pencils
  • White gel pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.