Cute chemist with a copic colored background

This card I made for my sister in law who has graduated as a lab tech recently. I used the adorable cute chemists stamp set from MFT stamps – did I ever mention that I bought it just to make cards for her, haha. So of course I had to use it to make her a graduation card. There is a video below if you are interested in my coloring

Dette kort er til min svigerinde, som netop er blevet færdig med uddannelsen til laborant. Derfor måtte hun jo have et kort med denne lille søde laborant pige – jeg har jo faktisk udelukkende købt det sæt for at lave kort til hende, haha – var der nogen der sagde shopaholic? Det er i hvert fald bare om at gribe enhver lejlighed til at få brugt stemplerne. Og der er endda også en video med min farvelægning herunder til de interesserede.

Materials:

  • Cute chemists stampset from MFT stamps
  • Svendebrev stampset from Three Scoops (gifted)
  • Copics
  • White gel pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *