Lawnfawnatics – New technique challenge

Den aktuelle Lawnfawnatics challenge går ud på at prøve en ny teknik. Jeg var lidt i vildrede om, hvilken teknik jeg skulle vælge, for mange nye teknikker kræver også nye materialer – og selv om mit shopping gen generelt er fremme i skoene, når det kommer til krea, så er det ikke lige nu, jeg synes, jeg skulle til at investere i nye ting.

Jeg endte med at kaste mig over masking med distress ink. Jeg bruger af og til masking, når det kommer til at opbygge en scene på et kort, men jeg har stort set aldrig brugt det, når det kommer til baggrunden.

Jeg startede med at dække kortet af, så der kun lige var en stribe synligt. Den farvelagde jeg så med tre forskellige farver distress ink. Samme farver brugte jeg til at stemple sætningen med efterfølgende. Jeg er ret vild med, hvordan sætningen endte med at se ud. Jeg frygtede, at den gule del ville forsvinde. Ellers har jeg holdt designet ret enkelt. Det kan godt virke lidt intimiderende med store hvide flader på et kort – jeg var også i tvivl om, hvorvidt jeg skulle tilføje andet end lianen og aben. I sidste ende valgte jeg dog at holde fast i min første indskydelse.

I’m participating in the Lawnfawnatics challenge “try a new technique” with this card – the new technique being masking with distress ink. I hardly ever use masking, and when I do it is for scene building. On this card I use masking to color the stripe in the background. Otherwise I left the design fairly simple. I did consider adding more elements but in the end I stuck to my first idea.

Materialer:

  • Abe og lian: Critters in the jungle af Lawn Fawn, farvelagt med copics
  • Sætning: Party animals af Lawn Fawn, stemplet med distress ink
  • Baggrund: Distress ink på Paint On papir

2 Comments

  1. Your card is so sweet! I love the inky masked background, such a pretty design! So glad you shared with us at Lawn Fawnatics!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.