Happy Anniversary Old Friends

Hi there! And happy new year!

Today I’m on the blog with an anniversary card, using the Old Friends stampset from MFT stamps. Totally adorable stampset, if you ask me. I’m not gonna say much more about it, but I do have a video for you below to check out

Godt nytår til jer alle – håber I er kommet godt ind i 2021. I dag vil jeg vise jer et guldbryllupskort med det søde ældre ægtepar fra Old Friends stempelsættet fra MFT stamps. Jeg har som baggrund lavet en æresport med blade og tal fra Three Scoops. Der er en video af hvordan jeg har lavet kortet herunder.

Materials:

  • Old Friends stampset from MFT stamps
  • Alder er kun et tal stampset from Three Scoops
  • Blad dies fra Three Scoops
  • Mønsterpapir fra Three Scoops

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *