Merry Christmas

I have been a busy little bee during the last couple of monhts, hence the quietness here. But I do want to wish you all a very merry Christmas and a happy New Year! May your 2021 be filled with creativity, laugther, sunlight and happiness.

Here you have a pull tab slider card with a little boy sneaking his way to the presents. I love how it turned out – better that I imagined. I have a (very quick and really sped up) video for you with the coloring below.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle! Der har været stille herinde. Det skal ikke være nogen hemmelighed at den sidste tid er gået stærkt og bloggen er blevet forsømt på det groveste. Det skal dog ikke forhindre mig i at dele et af de få julekort fra i år med jer – et lille pull tab slider kort. Når man trækker (forsigtigt) i den lille flap, kommer den lille dreng listende hen til gaverne. Kortet er lavet live på Facebook – der ligger en video i gruppen “Stamps are forever online scrapklub”, hvor kortet sættes sammen – og farvelægningen er i videoen herunder. Farvelægningen går monster stærkt, men jeg håber I kan bruge det til noget alligevel

Materials:

  • Secret Santa stampset from MFT stamps
  • Sentiment from Three Scoops (gifted)
  • Patterned paper from Three Scoops (gifted)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *