Copic hospital background

This card is heavily inspired by the amazing talented Sandy Allnock – it’s actually more or less a copy. I painted it during a live stream with a lot of technical issues and somehow ended up mirroring my video. So if you want to see left handed painting, there is a video below

Kortet her er kraftigt inspireret af super dygtige Sandy Allnock – ja, indrømmet det er næsten en tro kopi. Jeg kan varmt anbefale at følge hende på youtube/instagram/blog, så hvis I ikke allerede kender hende, så sæt i gang, haha. Jeg farvelagde det live, og al teknik drillede bare den dag. Det var ret håbløst det hele, og jeg endte med at få spejlvendt min video (hvordan jeg så end gjorde det). Jeg synes ikke I skal snydes for den, så nedenfor er en video hvor jeg farvelægger med venstrehånd det meste af tiden.

Materials:

  • God bedring stampset from Three Scoops
  • Læge og Sygeplejerske from Three Scoops

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *