Merry christmas & ice skating christmas tree ornaments

Først og fremmest glædelig jul til jer alle! Håber I får en intet mindre end fantastisk jul og juleferie. Hos os er det en kærkommen ferie efter at have hjulet rundt i højeste gear den sidste tid – NU skal der slappes af og familielivet nydes. Vi skal selvfølgelig lige have styr på et par detaljer som gaver, mad og alle de andre små ting først.

Det står dog ikke værre til end at jeg har nået at snolde stempler. Til mit forsvar vil jeg sige, at der altså ikke er meget ved at snolde jule stempler efter jul, så derfor blev det en ting der skulle nås i december. Jeg har blandt andet købt Beary Happy Holidays fra Lawn Fawn, så nu hænger der de sødeste små isbjørne på vores juletræ og laver piruetter.

Snefnugget lavet af hama-perler kan jeg ikke tage æren for. Det er Fie, der har stået for kreativiteten her. Det er efterhånden nogle år siden jeg fik tre styks af hende, men det er første gang vi har et juletræ at hænge dem på. De er så fine og dekorative, så tænker at yngstemanden og undertegnede må i gang med en masseproduktion næste år.

We wish you all a very merry christmas and hope you will have an amazing time with friends and family. I have been longing for the holiday lately and now it is finally here. We have been quite busy lately but one thing I managed to squeeze in was time to make these adorable ice skating polar bears, so so cute! The snowflake ornament is a creation by Fie, that I got as a gift a few years ago, but this is the first year with a christmas tree so now I can finally show them.

Materialer:

  • Isbjørn:
    • Beary Happy Holidays af Lawn Fawn, farvelagt med Copics
    • Sytråd
  • Snefnug:
    • Hvide perler  og 6-kantet perleplade

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *