Interactive princess card

Today I wanna share an easy interactive card with (hopefully) plenty of playtime included. On the inside of the card I did a pop up castle by hand and then I diecut a lot of figures twice and glued them together on the top part so they can stand.

Dagens kort er et interaktivt et af slagens, som jeg lavede i foråret. Det er reletivt simpelt at gå til. På indersiden af kortet lavede jeg en pop-op borg i hånden, og vedlagde en masse små farvelagte prinsesser, riddere og drager som kan stå. Figurerne lavede jeg ved at lime et ekstra diecut bagpå og så kun lime på den øverste halvdel. Kortet var et “du er blevet storesøster kort”, så tænkte det var en god ting, at der var lidt aktivitet inkluderet. Og hvad jeg har hørt, så var det et klart hit.

Materials:

  • Once upon a time stampset from MFTstamps
  • Knight in shining armor stampset from MFTstamps
  • English brick wall stencil from MFTstamps
  • Cloud stencil from MFTstamps
  • Stitched hillside borders from Lawn Fawn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.