One card – three challenges

Kender I det med at man prøver at slå tre fluer med et smæk og det så ender med en følelse af, at man har gjort tre ting halvt? Sådan har jeg det med kortet her.

Kortet deltager i hele tre challenges, nemlig MFTs sketch challenge, deres color challenge og så CASology’s “pun” challenge. Og jeg er ikke tilfreds. Jeg synes ikke, det er tilstrækkeligt CAS (clean and simple) og baggrunden med cirklerne forstyrrer virkeligt mine øjne. Og så er der noget med grisens farve i forhold til den røde karton, som jeg heller ikke bryder mig om. På den anden side er det nok kun sundt, at jeg prøver at komme lidt ud af min komfort zone, så jeg ikke udelukkende laver kort i nuancer af blå. Jeg har også efterhånden lært, at smag og behag er forskellig fra person til person, og hvad der clasher i mine øjne, virker måske indbydende hos andre.

I have made this card for three challenges: MFT’s sketch challenge, their color challenge and CASology’s pun challenge. The card could be better in my perspective, especially the doodle in the background – but at least it is a step out of my (blue) comfort zone, eventhough it feels… uncomfortable, haha.

Materialer:

  • BB Hog Heaven fra MFTstamp, grisen er farvelagt med copics, mens sætningen er heat embossed med sølv embossingpulver fra wow.
  • Baggrund: You are awesome fra Krumspring stamps, stemplet med sværte fra Lawn Fawn
  • Rød karton fra Søstrene Grene

/Vibe

7 Comments

  1. Oh, I love the fine lines of the background…perfectly frames your adorable main image and draws the eye right in! A wonderfully simple color scheme and a perfectly punny sentiment! :)
    Thank you so much for playing along with us over at CASology!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *