Easy way to do floor with stencil and distress ink

On this card I used a stencil to do the floors and the striped wall paper. I don’t believe the stencil was intended to be used in such a way, but nevermind that. Getting the perspective right in floorboards can be quite a hassle, but this way it is easy peasy.

På dette kort har jeg brugt en stencil til at få perspektivet på gulvet helt rigtigt. Jeg har valgt, at lavet gulvet grønt her på kortet, men med en brun kunne det snildt gøre sig ud for gulvbrædder. Stencilen er fra Three Scoops og en del af retro kollektionen, så jeg tvivler på, at det er sådan her det er tænkt at den skal anvendes, men det er jo lige meget så længe det virker. Se hvordan jeg har gjort i videoen herunder.

Materials:

  • Retroscene stencil from Three Scoops (gifted)
  • Du kan regne med mig stampset from Three Scoops (gifted)
  • Bogorm stampset from Three Scoops (gifted)
  • Distress ink
  • Copics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.