Dåbskort – my first sold card

Wow, så gik der en måned – ja, der gik faktisk to. Hvis I spurgte mig, hvor tiden fløj hen, vil jeg ikke kunne give et fyldestgørende svar. Jeg ved, at weekenderne har været fyldt af dejlige begivenheder, som nu er vekslet til varme minder. Og hverdagsaftenerne er gået med den daglige trummerum, der nu engang følger med som småbørnsfamilier. Kreafronten har ikke ligget helt død hen, men jeg må erkende, at der har været stille. Jeg har dog stadig en masse ting i pipelinen, som jeg vil vise frem, så det er jo bare at komme i gang.

Der er blandt andet sket den store begivenhed, at jeg for første gang er blevet betalt for et kort, ja faktisk hele tre kort lød bestillingen på. Det er altså stort som udøvende kunstner kreanørd. Jeg har ganske vist lavet et par eller tre bestillinger før, men de er kommet fra min mand og min mor, så det er lidt som om det ikke helt tæller, vel? Bestillingen kom fra en 100% fremmed fra den anden ende af landet – det var ikke engang en ven af en ven. Hun havde forelsket sig i dette kort, som jeg lavede for noget tid siden, og hun skulle gerne bruge tre, da både Bertram, Emilie og Theodor skal døbes her i nærmeste fremtid. Så det fik hun.

Det var enormt sjovt at lave kortene og vide de ville glæde andre – både giver og modtager. Jeg ved dog ikke helt, om mine nerver kan holde til det igen. Jeg sendte kortene af sted som b-post eller det der nu bare hedder alm. brev – mere hastede det trods alt heller ikke. De 5 hverdage det burde tage, endte dog med at blive 3 uger! Jeg nåede ud i en masse overvejelser, om hvad jeg skulle gøre, hvis de ikke nåede frem. Skulle jeg genskabe dem? Kunne jeg genskabe dem? Havde jeg materialer nok? Heldigvis blev det ved overvejelserne.

Long time, no see, huh? But now I’m back – or at least, I think so. I have a lot of things to show you and I can’t wait to get started. One of the more exciting things that has happened during our little break is that I received my first ever order for a card! And not just one card – three cards! – all with the same lay out – a remake of this card I made some time ago.

Materialer:

  • Baggrund: distress nok på akvarel papir
  • Balloner: Party Balloon dies fra Lawn Fawn og mønster karton fra Panduro Hobby
  • Bogstaver: Stempelsæt fra Joy heat embossed  med hvidt embossing pulver fra Hero arts på farvet karton fra Lidl
  • Snor fra Søstrene Grene

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *