Happy birthday Granddad

Jeg har et hav af kladder og ideer, som hænger fast på tegnebrættet. Men som jeg vist også skrev for en måned siden, så skinner solen altså og belært af erfaring fra sidste år, så er det altså bare med at nyde det, når nu den er her. Kreamæssigt er der dog sket lidt, blandt andet har morfar haft fødselsdag og det skulle da fejres, blandt andet med et kort – selvfølgelig.

Det er første gang jeg har brugt Whimsy Alpha fra W plus 9 men bestemt ikke den sidste gang. Udtrykket bliver barnligt men ikke for barnligt, og bogstaverne kan pyntes med de medfølgende muligheder eller man kan selv være kreativ. Baggrunden er hjemmelavet med Krumspring stamps. Så er det dejlig nemt at få hele kortet farvekoordineret.

Det hele er sat sammen med dobbeltklæbende tape – et andet mærke end normalt. Jeg gik i panik og købte det en dag for længe siden, da jeg var løbet tør. Jeg fik dog ikke taget det i brug dengang, men nu var jeg løbet tør igen. Det er slet ikke den kvalitet jeg er vant til, og i løbet af natten var det da også faldet fra hinanden. Det er simpelthen så surt, når man ikke kan stole på sine materialer.

It is the first time I use the Whimsy Alpha from W plus 9. The letters can be decorated in a number of ways, and I love it. On the card I have used both some of the options from the stamp set, and a white gel pen. The background pattern is made with a stamp set from Krumspring Stamps. In that way it turns out nicely color coordinated.

Materialer:

  • Alfabet: Whimsy Alpha fra W plus 9
  • Tillykke med fødselsdagen: Stempelsæt fra Barto
  • Karton fra Lidl
  • Baggrund: Geometry fra Krumspring Stamps
  • Sværte: Dye ink fra Lawn Fawn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.