Rainbow happy birthday

Jeg er vild med min nye “big birthday” die. Jeg har allerede vist den frem en gang her, og jeg tror den bliver en tilbagevendende ting her på stedet – der er allerede et kort mere i pipeline, kan jeg afsløre.

Det var meningen, at baggrunden skulle være en fuld regnbue, men det blev mere kun fra rød til knap og nap blå – sådan kan det gå. Ballonerne og gaverne er rester, i den forstand at de er blevet til overs fra andre kort jeg har lavet.  For at give kortet det sidste pift, så fik balloner og gaver lidt wink of stella og glossy accents. Kortet passer perfekt til en challenge (haha, det er vel næppe nogen overraskelse efterhånden) hos MFT, hvor man skal lave et fødselsdagskort med balloner, så den deltager jeg selvfølgelig i.

I love my big birthday die – I have showed it off on a card here and I can reveal that there already another one in pipeline. The balloons and gifts are leftovers from other cards, so it was fairly quick to make.

Materialer:

  • Big Birthday die fra MFT stamps, baggrunden er lavet med distress inks
  • Balloner og gaver: BB Beary Special Birthday fra MFT stamps, farvelagt med copics, wink of stella og glossy accents

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.