Paper pieced princess

Weekenden har været fyldt med kreatid, så jeg nupper lige et kort mere. Jeg har været alene hjemme stort set hele dagen i går, hvilket yderst sjældent sker. Det var meget da meget rart at trisse rundt for sig selv og nå nogle af de ting, jeg ellers aldrig når (rengøring, ehem), men jeg må indrømme, at jeg endte med at savne mine mænd.

Nå tilbage til kortet – denne gang er det en challenge fra Task for Two Tuesday, hvor det gælder paper piecing, altså hvor man i stedet for at farvelægge, bruger papir i forskellige mønstre. Paper piecing er på kortet her lidt begrænset, men prinsessen har fået en mønstret lilla kjole på. Paper piecing er ikke noget, jeg har gjort mig meget i. Jeg tror kun, jeg har prøvet det én gang før og der endte jeg med ikke at bruge det – jeg synes simpelthen ikke det blev særlig pænt. Prinsessen blev lige lovlig mørk i hovedet, da min copic lavede en ordentlig blop, heldigvis var det indenfor stregerne, så jeg ikke  skulle starte forfra.

Happy birthday dien er en nyanskaffelse. Det er min første die med ord, og jeg tror helt sikkert, jeg kommer til at bruge den en masse fremover. Dette er også mit første forsøg med glossy accents – kronen, blomsterne, sommerfuglene og fuglens næb og krone har fået et tyndt lag. Og jeg elsker den effekt det giver! Jeg har også brugt glossy accents til at lime bogstaverne sammen, men det var mere i mangel af bedre. Jeg ville foretrække en lim, som bliver mat, når den tørrer.

My weekend have been filled with time for me to  do my crafts – actually I have been home alone more or less all saturday. That rarely happens. It is a nice break but I must admit I missed my guys, haha. I don’t do paper piecing very often –  in fact I think I have only tried one time, and I ended up not using it, because I didn’t like it. So it long overdue to try again I think. The paper piecing elements on this card is pretty limited – I only used it on the princess’s dress, but I loved how that turned out.

Materialer:

  • Prinsesse og dyr:  Once upon a time fra MFT stamps, farvelagt med copics. Kjolen er i papir fra Søstrene Grene
  • Happy Birthday: Big birthday fra MFT stamps, i hvid karton fra Panduro Hobby og mønstret papir fra Tiger.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *