You have great chemistry – a wedding card

Jeg har snoldet krea ting – en lille stak blev det til og en stor udskrivning, ehem . Blandt indkøbene er det efterhånden gamle stempelsæt Science of Love fra Lawn Fawn, som jeg har haft et godt øje til længe. Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg en uendelig liste med stempler, som jeg har øjnene rettet mod og der bliver ved med at komme nye til. Grunden til, at det lige blev Science of Love’s tur, var, at jeg havde en idé til et bryllupskort. Og ja, det er noget af en investering hvis det bare skal bruges til ét kort, såeh jeg regner da med at få flere idéer.

(Billede er fra LawnFawn.com)

Jeg havde oprindeligt tænkt, at jeg skulle bruge de to nørdede brillebærende fugle, men samtidig ville jeg gerne bruge sætningen med ‘chemistry’. Det kunne jeg da også sagtens have gjort, men når nu der var to kolber var med i sættet, var det lidt mere oplagt at bruge dem.

Ordet ‘chemistry’ samt dampene fra kolberne har jeg heat embossed med sølv farvet embossing pulver. Det ses ikke så tydeligt på billederne – særligt ordet drukner – men i virkeligheden kan det sagtens ses og det er så fint, hvis jeg selv skal sige det (I må tage mit ord for det, hahaha). Baggrunden er i øvrigt lavet med distress ink og ‘ink smooching’ teknikken, som jeg også har skrevet om her.

I have recently bought the ‘Science of Love’ stamps from Lawn Fawn, which I absolutely adore. Aren’t they cute? I had this one idea for a untraditional wedding card, which I think turned out great. I hope the card will put a smile on the happy couple’s faces.  The background is made with distress inks and a lot of ink smooching. It’s such a fun way to make a great random watercolor background.

Materialer:

  • Sætning og damp: Science of love fra Lawn Fawn, stemplet med sort sværte fra Memento eller heat embossed med sølvfarvet embossingpulver fra Wow
  • Kolber: Science of love fra Lawn Fawn, farvelagt med copics, pyntet med Wink of Stella og hvid gel pen
  • Ansigter: Best pun Ever fra Lawn Fawn
  • Baggrund: Distress ink på akvarel papir fra Panduro Hobby

-Vibe

2 Comments

  1. Such a fun wedding card design! It’s so totally unique and the ink smooshed background is awesome! Love it! Thanks for sharing with us at Lawn Fawnatics!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.