Teddy Bear Sweater

I love this pattern – it’s utterly adorable. I just had to knit one for my daughter. And now I’m waiting impatiently for her to grow into it, haha.

Jeg er virkelig forelsket i en lang række af Petite Knits opskrifter. Og en af dem der har stået højst på find-tid-til-krea-ønskesedlen er bamse sweateren her. På pind 4 i en lille størrelse – tror jeg strikkede den i størrelse 1-2 år (nu bliver jeg helt i tvivl) – tager den vitterligt ingen tid. Jeg havde lidt svært ved at beslutte mig for farvekombinationen, men ved hjælp af min lokale garnpusher, så blev det denne sarte rosa og den er helt perfekt – lige som jeg ville have den (men rigtig svær at fange på billede).

Materials:

  • Teddy bear sweater (bamsesweater) from Petite Knit
  • Sandnes Garn – PetiteKnit Sunday, whipped cream (1012)
  • Sandnes Garn – Tynn Silk Mohair, Pudder Rosa (3511)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *