Hip hip hooray – Animal parade and easy watercolor look

It almost feels like cheeting – using zig clean color real brush markers to achieve a watercolor look. Never the less that is how I colored this card. I would love to try “real” watercolor, but for now I’m quite pleased with this method and I’m really pleased with how this turned out.

Det er jo ikke helt rigtig akvarel maling, men næsten – altså resultatet i al fald. Jeg er stadig i øvefasen (hvornår er man ikke det? men altså, sådan begynderenden af øvefasen) med zigs, men jeg elsker at jeg kan få et resultat som her uden at skulle bruge akvarel maling. Og for at være ærlig, så tvivler jeg på at akvarel maling, altså på den rigtige måde, er noget for et kontrol freak som mig, haha – så jeg snyder.

Materials:

  • Animal Parade – stampset from Mama Elephant
  • Zig Clean Color Real Brush Markers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *