Say what – Pawsome birthday

Happy friday! What a week – the days go by so incredible fast and I feel like I run out of time every day -while neglecting my happy space here on the blog. I don’t have much to say, but I did want to show you this cute little scene with the “say what? Pets” stamp set from Lawn Fawn.

Glædelig fredag og god weekend til jer alle sammen. Jeg føler virkelig dagene suser af sted – særligt i denne uge. Mine planer for bloggen her er blevet skudt, lavet om og nedprioriteret, tsk tsk altså! Jeg sætter ellers virkelig pris på min kreative dagbog, så den skal jo også passes og plejes. Men lige nu, må I tage til takke med en lille kort video med katten fra det nuttede “Say what? Pets” stempelsæt fra Lawn Fawn.

Materials:

  • Say what? Pets stamp set from Lawn Fawn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.