Panther in a blue jungle

I made this cute card for a girl in the family, who is turning 7 years old in a few days. She loves blue, so of course it had to be a panther in a blue jungle. I did a bit of masking so it is all one layer. You can find a video of my coloring below.

Her er et kort, som jeg har lavet til en pige i familien, som snart bliver 7 år. Jeg havde ikke de store ideer, men jeg ved at pigen elsker blåt, så det endte med at blive en panter i en blå jungle. Hele kortet er lavet i et lag og det er holdt ret simpelt med få klare farver. Jeg elsker det simple, lidt grafiske udtryk det har fået. Der er en video herunder, hvor jeg blandt andet viser hvordan jeg masker og stempler.

Materials:

  • Alder er kun et tal stamp set from Three Scoops (gifted)
  • Toucan do it stamp set from Three Scoops (gifted)
  • Puma stamp set from Three Scoops (gifted)
  • Copic markers and a multiliner

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.