A celebration of love – happy wedding anniversary

For et par uger siden var vi med til at fejre kærligheden på bedste vis i form af et sølvbryllup. Gaven var knap så opfindsom, så jeg håber, at kortet i det mindste gjorde indtryk, haha.

Jeg udvidede mit  krealager betydeligt for et par måneder siden, og jeg har derfor en bunke produkter, jeg ikke har fået brugt endnu (tsk tsk). Et af dem er baggrundsstemplet, som jeg har brugt her. Det er heat embossed med hvidt embossing pulver og farvelagt med distress inks. Det gik ret så hurtigt og jeg synes simpelthenbaggrunden er blevet så frisk og fin – et rigtigt forårskort.

Det er også en ny smil-die – faktisk er det en smile-die, men man kan jo altid fordanske den lidt. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at kortet i sin helhed blev rigtig fint.

A few weeks ago we were invited to celebrate love – that kind of lasting love that is so beautiful – a 25th wedding anniversary. Our gift was a bit, well, uninspired – I hope at least the card made an impression. The sentiment says “Smile – congratz on your wedding anniversary”. I love the spring colors of the card, making it perfect for the happy occasion.

Materialer

  • Baggrund: Floral Fantasy background fra MFTstamps, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Wow og farvelagt med distress inks
  • Smil: Smile die fra MFTstamps
  • Tillykke med bryllupsdagen: gammelt stempelsæt fra Barto, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Wow på karton fra Søstrene Grene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *