Simple and easy peasy christmas tags

Vi kan vist ikke rigtigt komme ude om, at julen lurer lige om hjørnet. Ofte indfinder julestemningen sig først sent hos mig, hvilket betyder, at der er ret kort tid til alle de julekreativiteter, der er på min mentale to do liste – ofte når jeg kun en brøkdel. I år er der dog blevet spist æbleskiver siden slutningen af oktober og hvis jeg kan se mit snit til det, ser jeg romantiske julefilm (af varierende kvalitet) med strikketøjet i hænderne. Til gengæld er min mentale julekrea to do liste tom.

Underordnet hvordan kreatiden op til jul udnyttes, så skal der til jul bruges til og fra kort, og lige netop det punkt kan jeg sætte flueben ved. Disse er endda nogle ret simple af slagsen og har ikke taget lang tid. Jeg var på jagt efter manilla mærker i Søstrene Grene, men jeg endte tomhændet. Til gengæld fandt jeg disse i Føtex – en pakke med brune og en med hvide inklusiv snore. De er ikke særlig store, så det var begrænset, hvor meget jeg kunne få plads til. De hvide var der endda udstandset et hjerte i. For at skjule det, fandt jeg en hjerte die der var lige et nummer større og satte hjerter på for- og bagside.

Christmas is just around the corner. And my mental christmas-creative-to-do list is more or less empty eventough the spirit of christmas got to me in end october. However I have managed to make these simple christmas tags, so now I’m ready

Materialer:

    • Manilla mærker – Julefryd fra Føtex – 2 pakker
    • Bogstaver: Milo’s abc fra Lawn Fawn, heat embossed med henholdsvis guld pulver fra Artemio og sølv pulver fra Wow
    • Hjerte: die fra Stinkin Cute diesættet fra Lawn Fawn. Både glimmer papiret og det røde karton er fra Søstrene Grene

/Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *