Pirate card for Oscar and other news

Der er ikke så meget at sige om dette kort – men der behøver vel heller ikke altid være en stor forkromet historie bag, vel? Jeg lavede kortet fredag aften. Piraten og sørøverkortet havde jeg allerede farvelagt i tidligere i sommers (det er vel teknisk set stadig sommer i dag? Vejret kan vi altid tale om en anden gang), primært for at få prøvet mine farveblyanter af. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg, at det er lykkedes fint her.

Kortet blev derfor rimelig hurtigt sat sammen. Jeg farvelagde også lige skibet for at få lidt balance ind, og så blev der ellers bare blendet en baggrund og stemplet lidt balloner. Når de fleste elementer allerede er lavet, så tager det ingen tid at få lavet sådan et kort.

Under øvrige krea nyheder:

  • Krumspring Stamps lukker og slukker på lørdag dog heldigvis pga. en glædelig nyhed – læs mere her. Tror vi er flere i krea verdenen der begræder det, men samtidig er glade på vegne af Maria og Jacob. Jeg har været ovre og bruge mine sidste sparepenge på alle de stempler, jeg ved, jeg ikke kan leve uden, men som jeg ikke lige var nået til at købe.
  • 30 day marker coloring challenge starter i september, dvs i morgen! Yay! Det bliver godt.

I don’t have that much to say about this card, but then again not every card has a story. I colored in the pirate and map earlier this summer, so I more or less used what I already had to make this card. In other news: Krumspring stamps is closing, due to happy circumstances. I’m beyond happy for Maria and Jacob, but I also feel a little torn – Krumspring Stamps will surely be missed.

Materialer:

  • Figurer: Yo ho ho fra Neat & Tangled farvelagt med Faber Castel polychromos farveblyanter
  • Balloner: Balloon letters fra Mama Elephant
  • Baggrund: Distress ink på Paint On papir
  • Dies til baggrund: Lawn Fawn stitched rectangles og stitched hillside borders

/Vibe

One Comment

  1. Det er så fint et kort – og ja nogle gange skal man bare lave det for at lave det, uden den store forkromet historie :)
    Tak for de pæne ord med på vejen – dem er vi glade for. Kram herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *