2 happy wedding cards

Today I have not just one, but two wedding cards to share with you. I made both last summer using the Happy Wedding stampset from Lawn Fawn and text stamp and die from Three Scoops. Eventhough I used the same products and techniques (more or less) on both cards, they turned out pretty different. I do have a video for each card, but the video for the blue card is really poor quality, so consider that one a bonus round, haha.

I dag har jeg hele to bryllupskort med to tilhørende videoer på bloggen. Jeg lavede begge kort sidste sommer. Det lyserøde er lavet som bestilling til en bekendts bryllup – det blå skulle vi selv bruge. Jeg troede af en eller anden grund at jeg havde styr på alt det til bryllup: Gave tjek, børnepasning tjek. Men så gik det op for mig at vi da skulle bruge et kort – og bryllupskort er ikke lige det lageret ligger inde med,. Så det blå blev lavet lidt i panik på 40 min med et ben halvt ude af døren – men så var der da heller ikke tid til tøjkrise, til gengæld kom jeg til bryllup med blå fingre, haha. Videoen til det blå kort er i øvrigt også i virkelig ringe kvalitet, så se den eller lad være – den er med som en bonus til de ihærdige, haha.

Materials:

  • Happy Wedding stamp set from Lawn Fawn
  • Bryllup – die from Three Scoops Design (gifted)
  • Tillykke med jeres – stamp set from Three Scoops Design (gifted)
  • Field of Flowers – embossing folder from Creative Expressions (pink card)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *