Animal baptism cards

Både Carl, Vincent og William skal døbes i nærmeste fremtid, og når det kommer til dåbskort prøver jeg altid at få inkorporeret navnet – det er trods alt den dag de får deres navn, sådan helt officielt.

Ellers er kortene lavet sådan lige ud af landevejen. Baggrunden er lavet med distress ink og bogstaverne er stemplet oven på med dye ink fra Lawn Fawn. Dyrene var allerede farvelagt med copics, som en del af the 30 day coloring challenge, der lige er overstået. Jeg har dog varieret kortene, så de ikke er helt ens.

When making baptism cards I’m a big fan of using the name on the card – it is after all a day with the name in center.

The cards are made pretty straight forward. I used distress ink for the background and I stamped the letters with dye ink from Lawn Fawn. I colored all the animals during the 30 day coloring challenge, and made each of the cards a bit different.

Materialer:

  • Dyr: Critters on the Savanna & Critters in the Jungle fra Lawn Fawn farvelagt med copics
  • Bogstaver: Balloon letters fra Mama Elephant
  • Baggrund: Distress ink på Paint On, die cut med Stitched Rectangle fra Lawn Fawn

/Vibe

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *