Creative box card #1 // Krea kasse kort nr 1

I’m currently doing another creative box challenge (You can read more about the idea behind it here). Like last time, I aim for 10 cards in total. This time around I’m using my Faber Castell Polychromos colored pencils, that have a tendency to collect dust in my craft room. And I have also packed the Adorable Adventures stampset, that is fairly new to me. You can see all of my supplies listed below.

This is my first card in the challenge. Here I have used the cute, a bit confused looking girl that I have paired with an ink splashed background.

Jeg er gået i gang med en ny omgang “krea kasse udfordring” – I kan læse lidt mere om det her. Jeg kan godt blive overvældet af alle de ting, jeg har (og alle de ting jeg køber), og føler af og til at jeg ikke får brugt mine ting “nok”. I min krea kasse ligger jeg derfor de ting jeg godt kunne tænke mig at arbejde mere med, og målet er at få lavet 10 (forskellige) kort med indholdet. Jeg har delt indholdet i min kasse herunder. Listen kan også bruges som inspiration/pakkeliste, hvis man vil have lidt kreativt med på ferie. På mit første kort, har jeg brugt den lille pige, som står og ser lidt forvirret ud og har placeret hende på en splat baggrund. Hvis I har lyst til at se mig fortsætte min krea kasse udfordring, så foregår det live i “Stamps are Forever Online Scrapklub” på facebook lørdag morgen.

Materials:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *