Creative box card #4 // Krea kasse kort nr 4

So, for my fourth card I did a emboss resist technique. I used a stencil together with squeezed lemonade oxide ink, that I heat embossed with clear embossing powder. The clear embossing powder trapped the yellow color and then I could ink with cracked pistasio on top to color in the leaf outline. I also stamped and heat embossed “Tillykke” on top with clear embossing powder. As a final touch I added the bees and the butterflies.

Så er vi nået til kort nummer 4. Jeg startede med at sværte med squeezed lemonade distress oxide ink gennem en stencil, som jeg bagefter heat embossede med klar embossing pulver. På den måde bliver den gule sværte fanget og jeg kunne bagefter brugte cracked pistasio oven på til at få udfyldt stregerne uden at det dækkede den gule sværte. Jeg stemplede tillykke og heat embossede også det med klar embossing pulver. Den underliggende gule farve skinner lidt igennem, men ikke nok til at jeg synes det gør noget. Til sidst tilføjede jeg bierne og sommerfuglene.

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.