Creative box challenge // Krea kasse udfordring

(In Danish below)

Hi there! I have challenged myself inspired by Kristina Werner’s Capsule Papercrafting. The idea is to spark your creativity and not get overhelmed by your entire craftroom by picking out only some of it. I did change the rules a bit though – my goal is to make at least 10 cards using my selected supplies by the end of May. My list is below (in Danish), and make sure to also check out Kristina’s list.

And this is my first card using the items in my box. The background and sentiment are heat embossed with white embossing powder and colored with zigs and a water brush. The bugs are also colored with zigs on Bristol paper.

Jeg har givet mig selv en krea kasse udfordring her i maj måned inspireret af Krisitna Werner. Det går kort sagt ud på at pakke en kasse med værktøj og materialer, og så kun bruge det, der er deri. Mit mål er at nå at lave mindst 10 forskellige kort med kassen inden slutningen af maj – nu må vi se hvordan det går, haha. Jeg håber, at en udfordring som denne kan være med til at skubbe lidt til hvordan jeg bruger mine materialer og særligt mine stempelsæt. Dem, jeg har valgt ud, er nogle stempelsæt, som jeg ikke har brugt særligt meget og som derfor godt kunne trænge til lidt opmærksomhed. I kan se min liste nedenfor. Listen kan varieres og tilpasses lige som man ønsker det. Vil man for eksempel hellere farvelægge med copics, skifter man bare papir, sværte og farvelægning ud.

Mit første kort er dette med de små søde biller. Baggrunden er heat embossed med hvid pulver og farvelagt med zigs og en vandpensel. Jeg synes det giver en effekt der mest af alt minder om glasmosaik. Billerne er også farvelagt med zigs, og både teksten og billerne er fastsat med skumpuder for at give lidt dimension.

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *