Creative box card #2 // Krea kasse kort nr 2

(In Danish below)

I have fallen a bit behind in showing you my finished cards in my creative box challenge. So, here we go! Here is the second card using the supplies in my box. I did a complete distress oxide background first. From that I cut out three hearts in different sizes. I added the fox and the sentiment and to finish it of I did a dashed line around the hearts with a black pen.

Jeg er kommet lidt bagud med at vise mine færdige kort, så det må jeg hellere gøre noget ved. Her er mit andet kort, som jeg har lavet med indholdet i min kreakasse. Jeg startede med at blende distress oxide inks sammen på en baggrund, men jeg synes, den larmede for meget i mine øjne. I stedet klippede jeg tre hjerter ud af den. Ræven farvelagde jeg med zigs og sætningen er stemplet med versafine onxy black. Til sidst lavede jeg stiplede linjer rundt om hjerter for at tilføje lidt detaljer.

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *