Bubble bunny wishes & a baptism card for Luna

Da jeg i første omgang startede på kortet her med de søde kaniner, havde jeg Luna i tankerne. Den lille pige skulle nemlig snart døbes. Jeg kunne dog ikke lige få plads til hendes navn og det synes jeg hører sig til – særligt på et dåbskort. Jeg drejede derfor designet 90 grader og droppede en kanin, men så kunne jeg også få plads til bogstavsballonerne.

Kortene er begge et-lags kort. Jeg startede med at stemple kaninerne og ballonerne, som jeg efterfølgende dækkede af med post its, for ikke at få sværte på dem. Tapetet i baggrunden er lavet med en ny stencil, som jeg er ret vild med.

Do you remember me sharing this coloring? Here is the finished card. Originally I wanted the horisontal card for Luna to celebrate her baptism, but I couldn’t find any space to add her name, so I turned the layout 90 degrees to a vertical card, skipped one bunny and added the letter balloons in stead.

Materialer:

  • Kaniner og sætning: BB Bubble over with Joy fra MFTstamps, farvelagt med polychromos farveblyanter
  • Balloner:  Balloon letters fra Mama Elephant
  • Baggrund: Moroccan Lattice stencil fra MFTstamps. Baggrunden er farvelagt med distress ink
  • Papir: Paint On

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.