Snuggle bunny for Luna

I julen fik jeg pludseligt travlt, da familiens yngste medlem meldte sin ankomst 5 uger for tidligt. Jeg var ikke engang nået til at overveje, hvad jeg skulle lave, haha. Heldigvis er hun sund og rask og er uden men efter den tidlige ankomst til verden.

Valget endte med en nusseklud, nærmere bestemt nussekaninen Karla efter Jordemoder Striks opskrift. Sådan da. For jeg kunne simpelthen ikke få lavet puf-maskerne pæne, så jeg lavede i stedet kluden i v-mønster, fundet hos Tante Tråd. Nød lærer nøgen kvinde at hækle, eller hvordan er det nu? Haha.

The newest member of our extended family arrived 5 weeks early. And I wasn’t even startet to think about what to make for her, haha. I ended up making this snuggle bunny from Jordemoder Strik (recipe in danish here) with a little adjustment to the blanket.

 

Materialer:

  • Drops Safran i farve 01, Lys Rosa og farve 18, Natur
  • Hæklenål 3 mm

/Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *