Surprise – happy bear-day

Jeg har endnu en gang været i gang med farveblyanter – øvelse må gøre mester på et tidspunkt. Kortet er lavet i ét lag, derfor er der en del masking involveret. Da det samtidig er no line coloring gør det heldigvis ikke så meget hvis aftrykkene ikke bliver helt perfekte.

Jeg farvelagde som sagt kortet med farveblyanter. Og ihh hvor var jeg meget i tvivl – to blend og not to blend? Jeg endte med at blende og jeg er glad for at jeg gjorde det. Det giver altså bare et andet spil i farverne. Hvis jeg havde haft besluttet mig på forhånd var der nok nogle ting jeg havde gjort lidt anderledes. For eksempel havde jeg ventet med at tegne ballonsnoren op med sort. Jeg fik desværre hevet den sorte farve lidt med ind i øret. Der er også lidt med kanterne på bjørnene, særligt den til venstre blev lige lidt for hård og mørk.

Da jeg havde farvelagt var det som om bjørnene fløj rundt på papiret, men med et par post it’s afdækkede jeg bjørne og horisont, så de kunne få et sted at stå med lidt sort distress ink. Omkring bjørnene gik jeg ind med lidt af sværte på en pensel, så der kom lidt mere skygge. Det dækkede også for steder hvor afdækningen ikke var helt perfekt.

Some things I would have done differently or in another order, but over all I’m really pleased with this card. I started of by stamping (and masking) all the bears, hat and gifts. Then I colored them in with my polychromos. I wasn’t sure whether to blend or not, but decided on blending. Next time I will color the the details, like the balloon string after I have blended – that made it quite difficult to blend with out mixing the black in as well. As a final touch I colored in the floor with black sod distress ink to ground the images.

Materialer:

  • BB Beary Happy Birthday af MFT stamps, farvelagt med polychromos på Paint on papir
  • Gulv: Distress ink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.