One layer roaring birthday

Jeg er blevet langt mere fortrolig med mine polychromos farveblyanter – særligt pga. den seneste 30 day color challenge, hvor jeg langt om længe sådan rigtigt fik taget hul på at bruge dem, både med og uden at blende farverne. Jeg vil dog gerne indrømme at det endnu ikke er lige så naturligt for mig som mine copics – man har vel sine favoritter.

Tidligere har jeg delt dette no-line kort, som var mit første rigtige forsøg med farvelægning med polychromos – det er i al fald det første der rent faktisk er blevet til et kort. På kortet her droppede jeg dog no-line delen. Jeg synes, det er meget nemmere at styre min papir stump, når jeg blender, hvis der er en sort kant der giver lidt spillerum i forhold til præcisionen. Til gengæld er hele kortet farvelagt med blendede polychromos, selv baggrunden – der er ingen distress ink her, hvilket er ret uvant mig.

This card is a one layer card, colored (and blended) solely with polychromos. It is my second finished card using polychromos – you can find my first card here. I’m starting to feel a lot more comfortable with my poly chromos, but I must admit I still prefer my copics.

Materialer:

  • Critters on the Savanna af Lawn Fawn, farvelagt med Faber Castell Polychromos farveblyanter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.