Dragon cards

The 30 day coloring challenge er i fuld gang – er I også med? Instagram flyder over med de fineste billeder af farvelagte figurer, baggrunde osv. Det er så inspirerende. Det er indtil videre lykkedes mig at farvelægge en smule hver dag, så mit lager af ready-to-go figurer vokser stille dag for dag.

Den første dag farvelagde jeg disse søde  drager. Som med bjørnene her, vil jeg lave dem til et samlet kortsæt, som kan gives væk som værtindegave ved lejlighed. Jeg har bevidst ikke tilføjet nogen sætning, så kortene kan bruges til flere begivenheder. Samtidig gik jeg for første nogensinde brugt en embossing folder, som præger papiret. Det er sådan, jeg har lavet baggrundene. Der gik næsten masseproduktion i den: først 4 gange med papir i embossing folderen og så en let hånd med lidt distress ink bagefter. Sværten sætter sig primært på kanterne og fremhæver det prægede mønster på fineste vis.

Det er efterhånden ved at gå op for mig, hvor meget jeg mangler en lysboks til fotografering. Kortene her har vist sig umulige at fotografere, uden at der kom et gult eller blåt skær på. Samtidig hjælper det selvfølgelig ikke, at vinteren sparer på det naturlige lys. I må tro mig, når jeg siger, at kortene altså gør sig bedre i virkeligheden.

Have you joined the 30 day coloring challenge on Instagram? I love how Instragram is overflowing with the cutest and most colorful images. I have managed to color a bit every day so far, and my pile of ready to go figures is growing slowly. The dragons I colored on day 1 and I have used them on these quite simple cards. I skipped adding a sentiment, so that they can be used to celebrete more than just one event.

Materialer:

  • Drager: BB Magical Dragons fra MFTstamps, farvelagt med copics og polychromos farveblyanter
  • Balloner: Party Balloons fra Lawn Fawn i farvet og mønstret karton fra Panduro Hobby og Lidl.
  • Baggrund: Paint On papir med Layered Scallops Embossing Folder fra Echo Park og distress ink

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *