Beary Special cards

Hi there! Today I want to show you some card I did with the Beary Special Birthday stampset from MFT stamps – my all time favorite stampset. I did a bunch of cards so make sure to check out the video below.

Et lille hurtigt pip fra mig her til aften. I videoen herunder viser jeg hvordan jeg farvelægger Beary Special Birthday stempelsættet med copics og jeg laver en hel bunke kort. Det er det stempelsæt jeg uden sammenligning har brugt allermest. Det er så nuttet og kan bruge til flere anledninger. Jeg har bevidst udeladt tekst på kortene, for så er de ikke “bundet” til en bestemt lejlighed – og jeg kan altid tilføje en tekst efterfølgende, hvis jeg ønsker det. Baggrunden er lavet med distress oxide på Paint On papir, hvor jeg har masket en stribe af. Det viser jeg også i videoen.

Materials:

  • Beary Special Birthday stampset from MFT stamps
  • Chevron Grid stencil from MFT stamps
  • One way Chevron stencil from MFT stamps
  • Copics
  • Distress Oxide (Tumbled Glass, Mermaid Lagoon, Seedless Preserves and Dusty Concord)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *