How to change your stamps – Halloween edition #3

The last and final halloween card – at least for now. This time I change this little reading bear into Frankenstein – or Frankenbear if you like. In the video below you can see how I remove his glasses and change his forehead. Enjoy!

Det sidste halloween kort i denne omgang. Det har været supersjovt at tænke lidt ud af boksen i forhold til at ændre stemplerne, så de pludseligt kan bruges på nye måder. Det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det. Hvis I vil se hvordan jeg ændre den læsende bogbjørn til Frankenbjørn (jeg fjerner blandt andet hans briller), så tag et kig i videoen herunder.

Materials:

  • Du kan regne med mig stampset from Three Scoops (gifted)
  • Halloween stampset from Three Scoops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.