Creative box card #9 // Krea kasse kort nr 9

For my ninth card I did some no line coloring. I inked up my stamps with squeezed lemonade distress oxide ink – the lightest ink in my box. I propably would have packed another light ink (perhaps antique linen) had I known I wanted to do no line coloring. It worked out ok, but the hedgehog has a bit of a yellow tint to it, haha. For the leaves I did some lazy masking for some of it and hand drew the missing leaves. Despite the yellowish tint I really like this card.

Her er mit niende kort og det er, hvis jeg selv skal sige det, blevet ret så fint. Jeg brugte squeezed lemonade distress oxide ink til at stemple med, fordi det var den lyseste af sværterne i min kasse. Hvis jeg havde vidst at jeg ville lave no line coloring, så havde jeg pakket en anden sværte med i min kasse (for eksempel antique linen). Det lille pindsvin har i al fald fået et lidt gult skær – på bladene er det knapt så tydeligt. Jeg brugte ikke så lang tid på at maske bladene da jeg stemplede dem. Det var forholdsvist nemt at tegne manglende blade ind i hånden.

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.