Creative box card #10 // Krea kasse kort nr 10

The last and final card! The layout is pretty simple, but I guess all the cards had a simple layout. I’m not gonna say much more about this card, other that I love these adorable little bees. I’m not sure when I have the chance (and time!) to do a challenge like this again – hopefully during the fall. And perhaps (but only perhaps) my next box should be loaded with patterned paper, dies and no stamps (whaaat?!). Haha, what a cliff hanger!

Mit tiende og sidste kort i denne udfordring! Så jeg nåede dem alle. Kortet her er rimelig simpelt (det er de alle sammen vel egentlig?), så jeg vil ikke fortælle så meget om hvordan jeg har lavet det. Har I spørgsmål så skriv endelig en kommentar herunder. Jeg synes det har været sjovt (og udfordrende) at arbejde med sådan en kasse og jeg tænker bestemt ikke det er sidste gang jeg gør det. Min største udfordring er nok at finde tiden til det, men jeg håber da at jeg kan gøre noget lignende til efteråret. Og, jeg har tænkt, at min kasse næste gang skal indeholde mønster papir (?!). Jeg har længe gerne ville blive bedre til at bruge det, men det er som om at al farvelægning får fokus i stedet. Så næste kasse skal fyldes med dies og mønsterpapir og ingen stempler (altså måske – uh kan I mærke jeg allerede trækker lidt i land, haha?)

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.