Creative box card #5 // Krea kasse kort nr 5

This is my fifth card using the supplies in my box. I actually can’t remember whether I started with inking til background with distress ink or I drew the tree first. Since I didn’t put my cloud stencil in my box I made my own using paper. I messed up the sentiment the first time around but instead of starting over I added the sentiment on a strip instead.The bees and the sentiment strip are adhered with foam squares to add a bit of dimension.

Jeg har vist ikke skrevet det før herinde, men alle kort jeg har lavet med min krea kasse, er lavet mens jeg sendte live fra facebook gruppen “Gruppe for Stamps Are Forever – Online Scrapklub”. Så de af jer, der så med der, vil vide at der på bagsiden af dette kort, er et andet kort, som jeg langt fra var tilfreds med, haha. Sådan er det nogen gange. Heldigvis kunne jeg bare vende papiret om og starte forfra. Træet er tegnet i frihånd med zigs og skyerne er lavet ved at jeg klippede en stencil i papir. Det er en nem måde at lave skyer på, hvis man ikke har en plastik stencil til formålet. Jeg ville egentlig gerne have haft min tekst direkte på kortet, men den formåede jeg at tvære ud, så det blev i stedet til en tekststrimmel. Det er heldigvis en dejlig nem måde at redde kortet på, fremfor at skulle starte forfra – igen, haha.

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *